kattefod på tastatur

Kæledyr med på arbejde? Måske er det en god idé

Det kan være hårdt at forlade de firbenede derhjemme, når arbejdet kalder. Det har i årevis været anerkendt, at en arbejdsplads er et sted udelukkende for mennesker, men hvad hvis dette ikke var tilfældet? Mange nye undersøgelser viser, at kæledyr på arbejdspladsen kan have mange fordele for både dig og dine kollegaer. Måske er det altså ikke så dum en ide at tage Fido med på kontoret. Du har muligheden for at se flere artikler om hunde her

 

For mange er stress blevet en naturlig del af hverdagen på arbejdsmarkedet. Dette er en negativ effekt af det travle liv, som ofte følger med at have et job. For at kunne løse det stigende sundhedsproblem som stress kommer med, kan man implementere hunde på arbejdspladsen. Det er videnskabeligt bevist, at hunde kan bidrage til en mere afslappet stemning. Det kan forbedre den atmosfære som er mellem kollegaer, da dyr har en evne til at opmuntre os. Det er også derfor, at hunde ofte er brugt i forhold til arbejde i terapi og andre psykiske lidelser. Når forholdet mellem kollegaer er i top, og der er fokus på et stressfrit miljø, følger effektiviteten med. Det kan altså være godt for din effektivitet på arbejdsmarkedet at være i selskab med kæledyr på arbejdspladsen.

 

Til slut kan det være en måde at forbedre livskvalitet for både hund og ejer. Hunde som kommer med på arbejdspladsen er bedre socialiserede, og de har nemmere ved at finde ro, når deres ejer er indenfor rækkevidde. samtidig hjælper det på den dårlige samvittighed som det er muligt at få som hundeejer, når arbejdslivet og privatlivet skal balanceres. Det kan altså være et valg, som er værd at tage stilling til, når det kommer til sundheden på din og dine kollegaers arbejdsplads. Måske er det altså ikke den værste idé at tage hunden i snoren og finde vejen til kontoret mandag morgen sammen.

Indlæg oprettet 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen