Kategorier
Artikler

Bestil custom miniatures i 3D print

Det er ikke vigtigt for os hvilket rollespil du er til – om din favorit er Dungeons & Dragons (D&D), Starfinder, Pathfinder, Warhammer eller hvis du laver og printer dine egne udfordringer, figurer og landskaber. Det der er vigtigt er at du som os har en passion for rollespil og at du spiller med egne custom miniatures – og selvfølgeligt at du bestiller dem her hos os fra 3D Actions

Gør klar til at uploaded og bestille din custom mini figur her

Hos 3DActions er står vi kar tli at klare hver en detaljer for dig. Når bliver kunde hos 3D Actions i Odense, er, det eneste du skal bruge for at komme i gang den 3D model af lige præcis den miniature som du aller helst i verden gerne vil have. Direkte fra vores nye hjemmeside og webshop kan du derfor nemt bestille en eller flere minis i lige præcis den størrelse og farve som du ønsker den skal være.

Og har du ikke en 3D-model som du kan uploade på din hjemmeside skal du ikke fortvivle. På vores blog er der masser af muligheder for at læse om spændende artikler omkring ressourcer på nettet hvor du kan bestille og selv lave en 3D-model, der passer til lige præcis den fantasi som du har.

I hvilken kvalitet 3D printer 3D actions custom miniatures?

Det er lige præcis sådan, at kvaliteten på dine printede minis varierer alt efter hvor du køber og selvfølgeligt også hvad du betaler. Der er ,ange parametrer som du skal være opmærksom på, men som hovedregel printer vi hos 3D actions 3D custom miniatures i en opløsning på 50-100 micron. Det du skal være ekstra opmærksom på når du bestiller dine custom minis er at nu lavere opløsning nu bedre et resultat kan du forvente. Det er fordi at opløsning svarer til hvor mange lag der er i den enkelte miniatur. Og altså også hvor mange detaljer der kommer med i det enkelte print. Fx kan du regne med at en figur med 800 lag ser ikke bare lidt men langt bedre ud end en figur med 400 lag – eller 600 lag eller mindre. Igen, derfor er det super vigtigt om du spiller Dungeons & Dragons (DnD), Warhammer eller skal have printet til dine egne eventyr – kvalitet er vigtigt og det er enormt vigtigt at du er opmærksom på opløsningen ved bestilling.

Hvilken opløsning 3D printer i så miniatures i ?

Hos 3D Actions 3D søger vi altid at printe høj opløsning, dvs. 50 micron (0,05mm). Dette sikrer at du får alle dtaljerne med. Vi har valgt altid at arbejde med denne meget høje opløsning ved alle bestillinger, fordi at det er vores erfaring at du bliver glad for det i længden og at det ikke mindst altid sikrer det bedste resultat.

Vi glæder os helt enormt til at høre fra dig og håber at du vil fortælle os om hvilket spændende nyt eventyr som du skal bestille til