Kategorier
Artikler

Frigiv tid i din virksomhed med outsourcing af it-driften

Er man ejer af en mindre virksomhed, ved man, at der er mange opgaver forbundet med det daglige virke, der ligger udover selve kerneforretningen. Alt lige fra administration og strukturering til opretholdelse og vedligeholdelse af systemer og IT er en grundlæggende forudsætning for, at virksomheden kan fungere og skabe vækst.

 

Men det kan være en omkostningsfuld affære, når alle tekniske systemer, løsninger og problemer skal håndteres internt. De færreste små og nystartede virksomheder har ressourcerne til at råde over de nødvendige kompetencer in-house, og selvom man prøver sig frem med alle sine talenter, risikerer man, at værdifuld tid går tabt, når fokusset fjernes fra kerneforretningen.

 

Og det koster på bundlinjen.

 

Derfor er outsourcing af it-drift til små virksomheder i mange tilfælde langt bedre givet ud økonomisk, da man får et hold af specialister og eksperter i ryggen, der kan sørge for, at alle systemer kører, som de skal – når de skal.

Hvad er outsourcing?

Når man snakker om outsourcing – som på dansk også kaldes udlicitering – snakker man grundlæggende om det at udskille en bestemt del eller et område af sin virksomhed, og overlade driften til et andet firma.

 

Mange forbinder outsourcing med billige løsninger fra østen, men der er imidlertid også masser af muligheder for at udlicitere dele af ens forretning til danske eksperter på området.

 

Dette gør sig i særdeleshed gældende i IT-branchen, hvor der er særlige fordele forbundet med at vælge en lokal eller national samarbejdspartner til at overse ens virksomheds IT-drift.

 

Som virksomhed er man nemlig bedre stillet, når man outsourcer til danske specialister – både i forhold til den generelle tilgængelighed, når der er udfald, nedbrud på linjen, eller systemerne på andre måder driller, men også i forhold til, at man ikke risikerer, at råd og vejledning går tabt i kommunikationen og oversættelsen.

Hvem skal man kontakte?

Der findes et hav af udbydere og kompetente IT-virksomheder, man kan udlicitere og henvende sig til. Et af de steder er det nordjyske Mariendal IT, og på deres hjemmeside www.mariendalit.dk kan du læse alt om de mange services, firmaet kan tilbyde.

 

Mariendal IT har mange års erfaring i branchen, og deres medarbejdere holdes konstant up-to-date på de nyeste teknologier og muligheder for optimering af software, hardware og systemer generelt. Dette er med til at tage medarbejdernes kompetenceniveauer til nye højder, samtidig med at man som virksomhed kan være tryg ved, at både service og løsninger er tidssvarende, holdbare og sikre.