Kategorier
Artikler

Philips: En bæredygtig IT virksomhed

Verdenen har nået et punkt, når det kommer til bæresygtighed. Store som små virksomheder bør tage grønnere valg i forbindelse med produktion, distribution og mange andre elementer i forretningen. Samtidig er flere forbrugere langt mere bevidste om det ansvar, som hviler på vores alles skuldre. Det stiller store krav til virksomheder. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan den store IT virksomhed Philips klarer sig på dette punkt, kan du nemt læse med her i denne artikel.

Grønne alternativer

Philips har store ambitioner, når det kommer til at skabe grønnere alternativer og løsninger. Den store IT virksomhed vil gerne være med til at styrke moder jord og gøre hende sund igen! Hvordan gør Philips så det?

 

Først og fremmest har den store IT virksomhed valgt at tage store skridt imod at vælge metoder, materialer, leverandører, forhandlere og andre samarbejdspartnere, som har en reduceret miljømæssig påvirkning. Det kan for eksempel være, at Philips vælger en ny leverandør, som har et mindre plastikforbrug i produktionen. Det kan være tusindvis af andre ting, men Philips er i hvert fald begyndt at tage meget aktive valg imod mere bæredygtige løsninger hele vejen rundt i virksomheden.

Økosystemer og moder jord

Philips håber på, at deres indsats som en af de største IT virksomheder, vil have en stor effekt på diverse økosystemer. Ikke nok med, at den store IT virksomheder ønsker at se en forskel grundet egen indsats, men Philips ønsker også at sætte et godt forbillede for andre virksomheder – hvad end de handler i IT, produktion, detail eller noget helt andet. Økosystemerne er altafgørende for, at vi fortsat har en sund klode, som vi kan passe på.

Samfundets forventninger

Hvorfor er det så vigtigt for de store virksomheder, at tage del i bæredygtige løsninger? Er det blot fordi, at samfundet efterhånden stiller store krav i denne retning? Der er ingen tvivl om, at dette selvfølgelig har indflydelse – og at bæredygtighed efterhånden er lige så vigtigt som markedsføring for en virksomhed. Dog er mange virksomheder for alvor begyndt at vågne op og indse realiteten af klodens tilstand.

 

Store virksomheder har stor indflydelse på samfundet, og med Philips store udvalg er der ingen tvivl om, at dette er én af de store spillere på IT markedet. Philips tager også i den grad ansvar og er for nyligt begyndt at investere i tech og IT udviklingerne – selvfølgelig i forbindelse med grønnere alternativer.