Kategorier
Artikler

Entreprenører kan øge trygheden med GPS’ere

En GPS kan både være med til at give mere tryghed i forhold til tyveri, og sporing, men for Entreprenører, er mange fordele udover dette. En GPS fra FindMyGPS, kan blandt andet bruges til maskinstyring, og optimering af arbejdsgange.

 

En GPS kan meget mere end de fleste tror, og specielt når det omhandler arbejdsmaskiner, transportkøretøjer og lignende. GPS’en kan nemlig være med til at give et overblik over brugsmønstret på maskinerne, som gør det meget nemmere at planlægge vedligeholdelse og service blandt andet. Når GPS’en bruges på denne måde, kaldes det for flådestyring.

 

Hos FindMyGPS er det muligt at få batteriløsninger, til både flådestyring og til tyverisikring, uden at det koster noget i installationsomkostninger. Dette giver muligheden for at indsamle data, som er relevant for at optimere i virksomheden.

 

FindMyGPS har stor erfaring indenfor byggebranchen og er velkendte med mange af de problematikker, der ofte opstår i en travl hverdag. I forhold til tyveri, er det være brandærgerligt for virksomheden og kan være et stort økonomisk tab, men også påvirke både driften og gøre kunder sure. En GPS kan være med til at sikre virksomhedens køretøjer bedre mod tyveri.

 

Fordele ved GPS drevet maskinstyring

Der findes rigtigt mange fordele ved en GPS igennem FindMyGPS, til netop maskinstyring. Udover at kunne hjælpe med at lokalisere maskinen ved tyveri, så kan man planlægge både vedligeholdelse og danne sig et overblik over maskinparken. GPS’en er med til at nedbringe spildtid, sådan at tiden bliver brugt mest effektivt.

 

GPS’en giver mulighed for at kende udnyttelsesgraden endnu bedre, samt nedbringer brændstofs forbruget. Der er både mulighed for værkstedstyring, og man kan supplere med beaconløsninger.

 

GPS’en styres via den tilhørende app, eller på nettet og her kan man også opsætte geofences, samt se historikken på maskinen.

 

Få den rette rådgivning til at træffe det rigtige valg

Hvis du eller din virksomhed er i tvivl om, hvilke behov eller ønsker I har, så kan i med fordel tage kontakt til en af de kompetente medarbejdere hos FindMyGPS. Her sidder de ansatte klar til at kunne vejlede jer bedst muligt, sådan at de får den helt rette løsning til jeres virksomhed og behov. Det er både muligt at kontakte FindMyGPS telefonisk, hvor at telefonnummeret står på hjemmesiden, eller man kan sende en besked til dem via en kontaktformular.

 

FindMyGPS leverer GPS løsninger til mange professioner, derfor kan det være en fordel at kontakte dem, for at se, hvad de kan gøre for netop din virksomhed.