Kategorier
Artikler

Effektiv erhvervsrengøring under pandemien

Rengøring er en sur tjans for de fleste. Det er ikke noget, man ser frem til at skulle ordne, men det er noget, der skal gøres. Specielt i denne tid, hvor hele verdens sundhed trues af en farlig virus, nemlig Covid-19.

Vi er nok alle blevet bedre til at gøre rent i den her tid, fordi vi er blevet presset til det. Det er en af de ting, vi kan gøre for at passe på os selv og hinanden. Og det er en meget vigtig ting. Covid-19 tåler nemlig ikke grundig rengøring. Hvis vi får gjort rent omkring os, kan vi undgå smittespredning. Det skal dog være grundigt og på den rigtige måde.

Brug papir

Tager du en klud, gør den fugtig og tørrer alle overflader i rummet af, så risikerer du at sprede smitten endnu mere. Hvis du ikke får slået virusset ihjel, fordeler du det bare rundt på alle de steder, hvor du tørrer med din klud. Du kan have ét sted, hvor der sidder smitte, og det udbreder du til hele rummet – eller hele huset.

Det er værd at gøre, hvad man kan for ikke at sprede smitten endnu mere rundt. Du kan bruge papir, når du vasker overflader af. Så kan du smide papiret ud efter hver overflade eller hvert lille område. Med et nyt stykke papir til det næste område tager du ikke noget smitte med fra første område.

Brug sæbe

Når du gør rent, er det også vigtigt at huske sæbe. Sæbe er ikke bare et middel til at fjerne synligt skidt. Det er også godt til at dræbe alt det, vi ikke så gerne vil have ind i vores kroppe. Covid-19 er der ingen, der ønsker at blive ramt af. Derfor er sæbe vigtig.

Lav en portion sæbevand, som du kan dyppe dit papir i. Eller hav sæben i en sprøjte, som du kan sprøjte på papiret med. Så kan du putte sæbe på papiret og rengøre en overflade. Til den næste overflade kan du putte sæbe på et nyt stykke papir.

Et stort arbejde

Rengøring er gerne noget, man bare vil have overstået. Lige nu, hvor vi kæmper imod Covid-19, er det vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Du må ikke bare skøjte glat hen over det. Gør det grundigt.

Det er et stort arbejde at gøre rent. Når du skal være grundig og skifte papir mange gange, tager det noget tid. Til gengæld gør du så dit for at stoppe smittespredningen. Du lægger noget arbejde i det. Hvis vi alle gør det, kan vi bremse smitten.

For virksomheder er det også vigtigt at få gjort rent. Når der kommer kunder og ansatte ind, kommer de fra vidt forskellige familier og omgangskredse. Man skal bare have mødt én person med Covid-19 for at bære på smitte.

Forsyn dig aftørringspapir

Det er ikke til at vide, hvornår vi kan slippe af med Covid-19. Det kommer måske til at være en del af vores liv i flere år. Forhåbentlig bliver det en mindre og mindre del, men det forsvinder nok ikke helt. Du kan altså roligt forsyne dig med sæbe og aftørringspapir til erhverv. Køb godt ind til firmaet – og også til privaten.

 

Papir kan holde længe. Sæbe kan også holde længe. Begge dele kan også bruges, når vi kommer om på den anden side af pandemien. Den store fordel er også, at du slipper for vask af fx håndklæder og du yder bedre hygiejne for både kollegaer og kunder.

 

Til erhverv er det vigtigt at sørge for godt med aftørringspapir. Du har ikke lyst til, at din virksomhed bliver kendt som et sted, hvor mange blev smittet med Covid-19. Du vil hellere have, at din virksomhed fremstår professionel og påpasselig. Dine kunder vil gerne kunne føle sig trygge.