Kategorier
Artikler

Giv dine medarbejdere overblikket med et pensionstjek

Som øverste boss er du uden tvivl bekymret for dine ansattes ve og vel. Måske tilbyder din virksomhed de ansatte en privat sundhedsforsikring til at varetage medarbejdernes sundhedsbehov. Måske har du indrettet kontoret med en god kantine eller endda et underholdningsrum. Hvis dette er tilfældet, så er der selvfølgelig en rigtig god chance for, at du står med en flok glade ansatte på hænderne. Og generel tilfredshed kan oftest måles i deres præstationer på jobbet. Glade ansatte er nemlig lig med en god virksomhed med ofte langt bedre resultater på bundlinjen.

Tilbyd dine ansatte et pensionstjek

Som prikken over i’et bør du nu give dine ansatte tilbuddet om at få et grundigt pensionstjek. Et pensionstjek er nemlig en glimrende måde at give dine ansatte en smule overblik og ro i sindet på. Og den gode nyhed er, at størstedelen af de danske pensionselskaber faktisk tilbyder pensionstjekket – ofte endda som selvbetjeningsværktøj. Ved at tilbyde dine ansatte et pensionstjek, så sørger du nemlig for at give dem et langt mere præcist overblik over deres nuværende økonomiske situation, samt hvorledes dette vil udmønte sig i deres pensions størrelse. Læs mere om pensionstjek her, så du kan få lidt mere uddybende oplysninger om emnet.

Læs evt. flere business artikler her

Hvordan fungerer pensionstjekket?

Når man anvender pensionstjekværktøjet, så vil en persons indtægt nu inddeles i tre farver – nemlig rød, gul og grøn. Hvis man efter endt tjek står med en grøn farve, så betyder dette, at din økonomi ser ganske fornuftig ud. Nærmere bestemt betyder en grøn vurdering, at der ikke vil være den store forskel på dit nuværende rådighedsbeløb og dit fremtidige pensionsbeløb. Hvis medarbejderen til gengæld får en gul eller rød vurdering, så vil dette være et klokkeklart signal om, at der er visse ting, der skal rettes op på – og gerne med professionel rådgivning. Det vil jo nemlig være i de flestes interesse at bevare den samme levestandard som pensionist. Hvis du som arbejdsgiver med et pensionstjek kan være med til at hjælpe, så vil den ansatte uden tvivl være dig rigtig taknemmelig. Som prikken over i’et kan du måske endda overveje at have en pensionsordning i din virksomhed.