Kategorier
Artikler

Sådan kan din virksomhed smart anvende magneter til markedsføring

Selvom vi lever i så højteknologisk verden som vi rent faktisk gør, så er magneter overraskende nok stadig en rigtig god hjælp indenfor en virksomheds markedsføring overfor deres kunder. Denne artikel vil dykke lidt længere ned i de mange gode anvendelser de beskedne magneter har at byde på.

Til kalenderen

Både ansatte og kunder har brug for en pålidelig kalender. Ved at anskaffe sig en god magnet kalender, så har du først og fremmest en nøjagtig kalender i et helt år. Men endnu vigtigere kan du også have din virksomheds logo eller navn stående foran, så du samtidigt får lidt ekstra eksponering.

Til nødnumre

Langt de fleste af os er nok klar over, at hvis der sker noget, så skal man blot ringe til 112. men hvad med alle de andre vigtige nødnumre. Hvad med at bruge de ydmyge magneter til at hænge alle disse livsvigtige numre op. Du skal blot sørge for at disse hænger et synligt sted, og du vil nu kunne reagere lynhurtigt hvis uheldet skulle være ude.

Servicevirksomhed? Følg med i branchen her

Til velgørende formål

Hvis din virksomhed skulle støtte et bestemt velgørende formål eller gruppe, så er magneter faktisk som sendt fra himlen. De kan nemlig fungere som vigtigt led i at sprede det gode budskab, og samtidigt vise virksomhedens sociale bevidsthed. Kunder elsker trods alt også, at deres yndlingsvirksomhed også udviser en etisk bevidsthed ved at støtte op om en god sag.

Til fotoramme

Vi mennesker har naturligvis en tendens til at elske billeder af vores ferieoplevelser, familie, venner samt kæledyr. Selvom der blot er tale om et billede på frokoststuens køleskab, så vil magneter være et fantastisk redskab til at skabe en lille improviseret fotoramme. Din virksomhed kan også vælge at producere en særlig magnetisk fotoramme med virksomhedens logo, der så kan gives til deres kunder. På en ganske økonomisk vis kan man således få skabt større bevidsthed om ens brand, og samtidigt give kunderne en ramme til alle deres minder.

Til bilen

Var du klar over at der findes magnetskilte, der nemt kan påsættes ethvert køretøj? Fordelen ved denne type skiltning er selvfølgelig, at de også nemt kan fjernes uden at efterlade mærker på bilen. En god metode til at få lidt ekstra reklame for din virksomhed vil være, at få trykt magneter med logo, der så gives til kunderne. Disse kan så påføres deres biler, og vupti, tusindvis af mennesker vil nu kende til din virksomheds eksistens.