Kategorier
Artikler

Skal din printer have ny blækpatroner? Så læs med her!

En printer kan holde i mange år, men den har nogle gange brug for nogle udskiftninger. Det mest almindelig er nok, at ens printer får brug for nye blækpatroner. Hvis det også er tilfældet hos dig, så læs med her!

Hvordan ved jeg, det er tid til nye blækpatroner?

Der er nogle printere, der selv kan fortælle, hvis de er ved at løbe tør for blæk. I andre tilfælde kan man meget let se det. Du vil opdage, at dine prints efterhånden bliver mere og mere utydelige. Man bestemmer naturligvis selv, hvor utydelige man vil lade dem blive, før man føler, det virkelig er på tide at skifte blækpatroner. Det er dog altid rarest at printe noget ud, som man kan se tydeligt.

 

Er blækpatroner dyre?

Men er det så dyrt at købe blækpatroner? Det kan det godt være, men det behøves det ikke nødvendigvis at være, hvis man bare er god til at kigge de rigtige steder. Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at købe blækpatroner, der passer til din printer. Det nytter ikke noget, at du bare vælger et andet mærke, fordi det lige er billigere inde på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om, hvilke blækpatroner du skal vælge, så kan du altid spørge til råds inde på hjemmesiden, hvor du køber dine blækpatroner fra.

 

Hvor lang tid holder en blækpatron?

Man hvor lang tid kan man så regne med, at en blækpatron holder? Det er meget svært at sætte en præcis tid på, fordi det jo naturligvis afhænger komplet af, hvor meget du bruger den. Det er klart, at en printer der bliver brugt hver dag, hurtigere løber tør for blækpatron end én, der bliver brugt 2-3 gange om ugen. Du kan altid have et lille lager, hvis du aldrig vil løbe tør.