Kategorier
Artikler

Disse filmklassikere kan du bare se igen og igen

Der findes næsten ikke noget bedre end en god og underholdende film. Dog kan nogle af dem ofte være svære at få lov til at streame gratis, og man kan derfor i stedet, enten købe eller leje filmen for en given periode. Dette hænder for eksempel for en film som Polle fra Snave, som de fleste kender. Derudover er der også en film som Terkel i Knibe, som virkelig er dansk humor på højeste plan. Du har måske forsøgt dig med at søge på noget i retning af “Terkel i Knibe stream gratis”, men uden held.

Som du nok allerede er klar over, så er der ikke mange ting i livet, som er gratis, men her vil vi lave en undtagelse, for du kan se gratis film og serier, i den forstand, at du benytter dig af de op til 14-dages gratis prøvepeioder hos de forskellige streamingtjenester. På denne måde kan du streame gratis for en stund, men kommer i sidste ende alligevel til at skulle betale. Men hvem ved, måske synes du til den tid, at det er dét værd.

Terkel hvem?

Til dig, som ikke er klar over hvad filmen Terkel i Knibe er, så handler det om en dansk skoledreng ved navn Terkel. Han går i 6. klasse, og hans bedste ven er Jason, som altid bærer rundt på et jernrør. Disse to drenge får en ny lærer ved navn Gunnar, men de opdager noget mindre rart senere hen omkring deres lærer. Med det sagt bliver især Terkel, men også Jason sat på prøve gennem filmen, og det er med mange gode grin og høj latter – alt sammen animeret og med komikeren Anders Matthesen (Anden) som stemmelægger og forfatter. Hvis du kender Anden, og du kan lide hans stand up, så bør du også se filmen.

Andre filmklassikere, som skal ses, enten igen eller for første gang

Der er store mængder af filmklassikere, som bør ses igen og igen, og det er blandt andet film som Blinkende Lygter, Mænd & Høns og Klassefesten. Vi elsker disse film, og vi kan klart anbefale dem til hvem og enhver, som selv synes, at de har en fantastisk humor, for det har disse film. Med det sagt, er det dog ikke film for alle, men derfor fortjener de stadig at blive set, og det kan du med de mange muligheder af streamingtjenester, som man har i dag. Sæt en god film på, og nyd en stund med en ven eller familie. Det er vigtigt, og er med til at stimulere os som mennesker, da vi har brug for det sociale samvær med hinanden.