Kategorier
Artikler

Gør din hjemmeside hurtigere

Det første du gør er at du tester hastigheden på dit website. Det kan du gøre via Google Page Speed Tool, Pingdom eller GTmetrix, disse tools fortæller dig og hvad du kan gøre for at optimere dit website så det bliver hurtigere. Er din side langsom, så mister du altså resultater hos Google, de giver credit til sider som levere hurtige resultater. Skal du have testet din side, eller have et estimat af hvad det koster, kan du kontakte skabdet.

Nogle af de ting som tager mest af hastigheden

Komprimering af dine filer, mest billeder – får du komprimeret dine billeder, så kan det hjælpe rigtig meget på dit websites hastighed.

Komprimering af CSS, Javascript og HTML – Det kan du komprimere via plugins som WP Rocket, WP Fastest Cache eller Optimize. Det kan være en ide at sætte lazyload op, som gør at dine billeder første loades når de bliver vist på skærmen. Dermed er der ikke så meget der skal loades så snart de rammer website.

Dit website skal loade så hurtigt som muligt, både for din brugeres skyld, men det er også noget søgemaskinerne går ind og måler på. Dit site skal meget gerne loades inden for 3 sekunder.

Ved at du har et hurtigt website, så er brugeroplevelsen for dine besøgende også langt bedre, så de ikke skal vente mange sekunder på at websitet er hurtigt.

Det kan i nogle tilfælde have lidt med hosting selskabet du har også, med langt det meste er noget med din hjemmeside og hvordan den er sat op og hvilke elementer som ligger på den.

Skal du have hjælp til at det her med optimering af hastigheden på dit website. Så skal du kontakte en freelancer eller et marketing bureauet Din Webdesigner, som har styr på det med optimering af hjemmesiders hastighed.

Du skal gøre dig klar på at hvis du har et stort site, så er det altså noget som koster nogle knaster.