Kategorier
Artikler

Hvorfor vil man beskyttes mod reklamer?

Du vil som udgangspunkt beskyttes mod reklamer, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af den ene sælger efter den anden eller ikke ønsker at modtage tilbud og reklamer i din postkasse eller indbakke.

Der er mange virksomheder, der ikke har fået valgt en reklamebeskyttelse, og derfor modtager de jævnligt mange reklamer, som de ellers let vil kunne slippe for ved at vælge at blive reklamebeskyttet.

 

Efter mange opringninger og mange ubrugelige reklamer i postkassen, så valgte virksomheden – Worldbiz Unlimited Cloud Wizard S.M.B.A. – som bl.a. står bag Pressemeddelelse.dk og ServiceNews.dk at blive reklamebeskyttet.

Kan jeg selv reklamebeskytte min virksomhed?

Ja, du kan meget nemt vælge at tilføje reklamebeskyttelse til din virksomheds profil. Det tager ikke meget mere end et øjeblik at aktivere reklamebeskyttelse. Alt du skal gøre er at klikke dig ind på din profil på Virk.dk, hvor du så kan aktivere reklamebeskyttelse. Du kan også aktivere reklamebeskyttelse for hvert P-nummer, du har tilknyttet din virksomhed, hvis det er relevant for dig.

 

Det tager ikke meget mere end et par sekunder, og reklamebeskyttelsen træder i kræft lige med det samme, så der er ikke noget med, at du skal vente et halvt år, før det har en virkning. Det skulle gerne virke med det samme.

Koster det penge at blive reklamebeskyttet?

Nej, det koster ingen penge at blive beskyttet mod reklamer i din virksomhed. Det hele foregår online, og du har adgang til lige netop den boks, du skal krydse af i, lige så snart du bare logger ind på Virk.dk med din virksomheds profil. Så let er det at gøre.

 

Mange tror fejlagtigt, at de skal betale et eller andet gebyr for at få lov til at slippe for reklamer. Men det er på ingen måder tilfældet. Du skal bare finde din virksomheds NEM-id kort frem og logge dig ind på Virk – så klarer du det hele gratis derinde.

Kan jeg fjerne reklamebeskyttelsen igen?

Ja, du kan sagtens fjerne reklamebeskyttelsen igen, hvis du på et tidspunkt ikke har lyst til at have den aktiveret mere. Det er helt op til dig at aktivere eller deaktivere den, alt afhængig hvad du har lyst til at gøre.

 

Får du aktiveret den på et tidspunkt, skal du ikke være bange for, at du ikke kan gå tilbage og fjerne fluebenet igen, hvis du ikke længere vil have din virksomhed til at være reklamebeskyttet. Der er ikke så meget, du kan gøre forkert i den proces, da der kun er tale om en enkelt boks.

Er der noget, jeg har overset?

Nej, det er faktisk så nemt, som det lyder. Ved at bruge et par minutter på at få det her klaret, kan du slippe for at modtage en masse reklamer og en masse opkald fra sælgere og firmaer, der gerne vil sælge dig noget, du med garanti alligevel ikke har brug for.

 

Det er meget forstyrrende at få alle disse opkald, når du sidder og har travlt med dit arbejde. Så der er ingen grund til ikke at få det aktiveret, når det nu er så nemt. Har du kæmpet med din andel af sælgere, er det bare med at få det klaret.