Kategorier
Artikler

Sådan finder du en revisor til din enkeltmandsvirksomhed

Det er virkelig vigtigt at have styr på økonomien, når man ejer en virksomhed. Selv hvis dette blot er en enkeltmandsvirksomhed, så er det meget vigtigt, at der er godt styr på tingene. Ellers kan det hurtigt være enden på dit lille firmaeventyr.

Læs med her om hvordan du finder frem til en revisor til et enkeltmandsvirksomhed. Med disse gode råd går du aldrig galt i byen.

Find en revisor med erfaring

Det er først og fremmest en god ide at prioritere at finde en god revisor, som har masser af erfaring. Og det er især en god ide at finde en, som har erfaring med at være revisor til et enkeltmandsvirksomhed. Det er nemlig ikke helt det samme arbejde at være revisor til et lille firma, som det er til et meget større firma.

Ofte vil de enkelte firmaer reklamerer med det selv, hvis de er gamle i årene. Du vil typisk kunne finde sådan en information på deres hjemmeside.

Hvorfor skal du prioritere en revisor til et enkeltmandsvirksomhed, som har masser af erfaring? For hvis de har rigeligt med erfaring så ved de også mere intuitivt, hvordan det egentlig fungerer ude i ’den virkelige verden’. Det kan være meget fint at hyre en, der er helt nyuddannet og ofte har unge nyuddannede revisorer også en masse iver i forbindelse med deres arbejde. Men der er nu stadig meget, som de ikke ved omkring selve arbejdet om at være revisor og som de har brug for at lære.

Den gode kundeservice

Det er meget vigtigt at prioritere den gode kundeservice, hvis du leder efter en revisor til et enkeltmandsvirksomhed. Læs mere her hvis du gerne vil finde frem til en revisor til et enkeltmandsvirksomhed, som netop har fået meget ros for hans gode kundeservice.

Din revisor er trods alt en person, som du jævnligt skal have kontakt med. Det er også en person, som du stoler på og som hjælper dig med at administrere økonomien i din virksomhed – og økonomien er trods alt en af de vigtigste byggeklodser i din økonomi. Det er derfor også afsindigt vigtigt, at du føler dig helt tryg ved denne revisor og stoler på ham eller hende fuldt ud.

Skal din revisor være lokal eller online?

Det er en god ide at spørge sig selv om din revisor til et enkeltmandsvirksomhed skal være lokal eller skal kunne findes på nettet. I dag kan man hyre ret mange revisorer på nettet, hvor al samtalen fungerer online. Og det kan der være en række fordele ved, ligesom der kan være en række fordele ved at køre det på den traditionelle måde.

En af fordelene ved at have en online revisor til et enkeltmandsvirksomhed er, at det ofte kan være meget billigere. Sådan en revisor skal nemlig ikke bruge en masse penge på dyre kontorer, som ser pæne ud for deres kunders skyld. Og på den måde kan de spare en masse penge, som du selv kan mærke på hyringsprisen.